Dôležité informácie pre nových stravníkov - žiakov nastupujúcich do prvého ročníka

Dôležité informácie pre nových stravníkov - žiakov nastupujúcich do prvého ročníka

Vážení zákonní zástupcovia žiakov nastupujúcich do prvého ročníka. 

 V prípade, že máte záujem o stravovanie vašich detí prikladáme:

A. Zápisný lístok na stravu pre šk. rok 2023/2024" s informáciami  - KLIK  (pre nastupujúcich do prvého ročníka po ukončení 9. triedy ZŠ)

B1. Zápisný lístok na stravu pre šk. rok 2023/2024" s informáciami  - KLIK  (pre žiakov nastupujúcich do prvého ročníka po ukončení 8. triedy ZŠ)

B2. Návratku - KLIK. (iba pre žiakov nastupujúcich do prvého ročníka po ukončení 8. triedy ZŠ). Návratku je nutné vyplniť v prípade Vášho záujmu o poskytnutie dotácie na stravu na deti v SŠ na obdobie od 01.09.2023 do 31.12.2023.

Postup na zaslanie dokumentov: dokumenty si vytlačte, vyplňte, podpíšte, naskenujte a zašlite ako odpovedný e-mail na adresu: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. 

Vyplnené a podpísané dokumenty „Návratku" a „Zápisný lístok na stravu" je nutné nám doručiť najneskôr do 23.8.2023, (t.j. streda) do 09:00 hod. 

Originály dokumentov je nevyhnutné následne doručiť škole – žiaci, ktorí sú prihlásení na jazykový tábor môžu priniesť originály dokumentov so sebou v deň nástupu na tábor (t.j. 23.8.2023) a odovzdať na sekretariáte školy. Ostatní zákonní zástupcovia budúcich prvákov zašlú originály dokladov obratom poštou, resp. môžu priniesť osobne na sekretariát školy.

 UPOZORNENIE: Ak návratka nebude doručená v uvedenom termíne, na dieťa nebude možné poskytnúť dotáciu od mesiaca september 2023!

Podmienkou objednávky obedu je:

-          doručená žiadosť o poskytnutie dotácie (pre žiakov naupujúcich z 8.ročníka)

-          stravovací čip s prideleným variabilným symbolom (poskytne vedúca jedálne)

-          zábezpeka na stravovacom účte žiaka 26,60 Eur mesačne

Úhradu na stravu je nutné realizovať bankovým prevodom. V prípade straty čipu si žiak môže zakúpiť nový čip u vedúcej jedálne.

Uvedenú možnosť predkladáme na základe doručenej informácie od zriaďovateľa, vzhľadom k nadobudnutiu účinnosti Zákona č. 280/2023 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 544/2010 Z. z. o dotáciách, kde novelou zákona o dotáciách s účinnosťou od 01.09.2023 dochádza k rozšíreniu okruhu oprávnených detí (KLIK).

Ďakujeme za spoluprácu s pozdravom Petríková

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA