Deň učiteľov

Deň učiteľov

S vetou, že učiteľstvo nie je len povolaním, ale malo by byť aj poslaním by sa mal stotožňovať každý učiteľ, ktorý túto prácu chce robiť s láskou. Túto profesiu by mali vykonávať len tí, ktorí sú pripravení zasvätiť sa jej celou svojou osobnosťou, s láskou a zanietením. Pretože ak to tak nie je, ich žiaci to rýchlo vycítia a len ťažko uveria akýmkoľvek slovám, ktoré im ich učiteľ adresuje. Na túto profesiu sa kladú veľmi vysoké nároky, od učiteľov sa vyžaduje aby boli kreatívni, trpezliví a dôslední. Som nesmierne rada, že som riaditeľkou školy, ktorá dostala príležitosť pracovať s tímom ľudí, ktorý tieto vlastnosti má. Dôležité miesto na našej škole zastávajú aj naši nepedagogickí zamestnanci, ktorých práca možno nie ja až tak viditeľná, avšak nezastupiteľná. Veď si skúste predstaviť len jeden deň bez nich...

Šikovnosť a neoceniteľnú prácu niektorých našich pedagogických zamestnancov ocenili aj iné inštitúcie.

Mesto Vrbové poďakovalo Mgr. Alexandre Chromiakovej za jej úsilie pri propagácii prírodovedných predmetov, začleňovaním inovatívnych metód do vyučovania a projektovú činnosť. 

Najvyššie ocenenie "Ďakovný list sv. Gorazda" si prevzala na Bratislavskom hrade naša skúsená učiteľka slovenského jazyka a literatúry z rúk p. ministra školstva. Pani Mgr. Iveta Reháková dostala toto ocenenie za svoje dlhoročné pedagogické pôsobenie, počas ktorého pripravila množstvo úspešných žiakov a za podporu vzdelávania  zahraničných študentov, odídencov z Ukrajiny v slovenskom jazyku.

Na záver chcem našim zamestnancom vyjadriť svoj obdiv a poďakovanie za ich doterajšie nadšenie a snahu posúvať našich žiakov vpred.

Riaditeľka školy

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA