Predĺž si platnosť zľavy na dopravu a aj preukazu ISIC/EURO

Predĺž si platnosť zľavy na dopravu a aj preukazu ISIC/EURO

Prolongácia kariet ISIC

 

 Predĺž si platnosť zľavy na dopravu na Preukaze študenta na rok 2022/2023. Ak pokračuješ v štúdiu a chceš naďalej využívať svoj preukaz ako dopravnú kartu, zľavu využívanú v doprave prostredníctvom čipu si predĺžiš cez aplikáciu Ubian alebo zaslaním SMS.

Prolongácia cez aplikáciu UBIAN:

1. Prihlás sa do aplikácie Ubian, ak ešte nemáš registrovaný svoj preukaz, pridaj si ho cez Preukaz študenta v Môj Ubian. Na webe Ubian si pridáš Preukaz študenta cez Nová karta.

2. Nárok na zľavu v doprave na ďalší školský rok si predĺžiš zaplatením prolongačného poplatku vo výške 3,60 € jednoducho platobnou kartou.

3. Po úspešnej platbe prilož kartu k terminálu na svojej škole alebo k verejnému terminálu (zoznam verejných terminálov nájdeš na stránke www.preukazstudenta.sk). Terminál ti predĺži platnosť zľavy na dopravu na čipe preukazu.

 

Prolongácia cez SMS:

1. Na číslo 8844 pošli SMS v tvare: TC medzera priezvisko medzera číslo čipu (meno uvádzaj ako na preukaze a bez diakritiky, príklad SMS: TC Mrkvicka 1042019005).

2. Príde ti potvrdzujúca SMS, ktorá je spoplatnená sumou 3,60 €. Ostatné SMS sú bezplatné.

3. Po prijatí potvrdzujúcej SMS prilož kartu k terminálu na svojej škole alebo k verejnému terminálu (zoznam verejných terminálov nájdeš na stránke www.preukazstudenta.sk). Terminál ti predĺži platnosť zľavy na dopravu na čipe preukazu.

 

Viac info na www.preukazstudenta.sk alebo kontaktuj TransData, email: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. .”

Informácie o predĺžení preukazu (zakúpenie známky ISIC) nájdete na www.isic.sk.

KLIK TU - predĺženie preukazu ISIC/EURO

Odporúčame, aby si študenti štandardne predĺžili platnosť zľavy v doprave a nečakali do septembra, aby mohli využívať plnohodnotne zľavu u každého dopravcu aj počas letných prázdnin.

 

 

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA