Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

Slávnostné ukončenie školského roka 2022/2023

Posledný júnový piatok sme sa v aule školy slávnostne rozlúčili so školským rokom 2022/2023, svojím klavírnym vystúpením nám ho spríjemnila žiačka 1BA triedy Alžbetka. 

Riaditeľka školy Mgr. Henrieta Gromanová slávnostným príhovorom vyzdvihla úspešné triedy, ktoré svojim vynikajúcim študijným priemerom reprezentovali naše gymnázium. Spomenula výnimočnú expedíciu našich troch absolventov do Japonska a pripomenula plánovaný výmenný študijný pobyt pre našich žiakov do partnerskej školy v Ríme v budúcom školskom roku.

Zaznel aj príhovor novej predsedníčky žiackej školskej rady Michealy Horňáčekovej, ktorá zhodnotila školský rok z pohľadu študentov a poďakovala sa učiteľom za ich obetavú prácu.

Nasledovalo oceňovanie a študenti si prebrali diplomy s vecnou cenou za výborný prospech, reprezentáciu školy a športové úspechy.

V prospechovej súťaži riaditeľka školy ocenila „skokana“ roka – v tomto roku žiačku, ktorá si výrazne zlepšila svoje výchovno-vzdelávacie výsledky. Z jej rúk prebrala cenu aj „TOP absolventka školského roka 2022/2023“ Lenka Petrovičová.   

V aule školy zazneli aj slová lúčenia a vďaky - do nových pracovísk odchádzajú naše dve kolegyne Natálka a Dominika.

S Natálkou sa ďakovným listom plným emócií a srdečných slov rozlúčila aj jej trieda 2BA - s láskou budú spomínať na jej výnimočný prístup, ľudskosť, srdečnosť a obetavosť. Aj vďaka nej sa naučili, že musia držať spolu za každých okolností!  

Zo srdca im obom všetci prajeme predovšetkým veľa zdravia a šťastné kroky na ich ďalších životných cestách. 

Na záver zazneli poďakovania žiakom za ich úsilie pri reprezentácii našej školy, rodičom za ich podporu, pomoc pri realizovaní rôznych školských aktivít a zlepšovaní materiálno-technického vybavenia školy.

Prajeme Vám veľa oddychu, slnka a príjemné prežitie prázdnin!!!

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA