Ani počas zimných prázdnin sme nelenili!

Ani počas zimných prázdnin sme nelenili!

Prázdniny sú vo všeobecnosti obdobím oddychu a pre každého z nás je predstava trávenia voľného času odlišná. Veľmi príjemným prekvapením bolo zistenie, že naši žiaci uprednostnili aktívne prežitie svojich prázdnin pred tým pasívnym. Od mnohých z vás sme sa počas prvého školského dňa po zimných prázdninách dozvedeli, že ste ich naozaj veľmi aktívne prežili. Niektorí formou kultúrno-spoločenských zážitkov v podobe účasti na opernom predstavení Nabucco v Dome Umenia v Piešťanoch, zimnými športami, vychádzkami v prírode s vašimi rodinami, priateľmi.

No dozvedeli sme sa, že sme mali aj skupinu žiakov, ktorá sa jednoducho zmobilizovala a rozhodli sa nielen zúčastniť na Silvestrovskom behu 2023 v Piešťanoch, ale aj vyhrať. Skupina žiakov: Tomáš Cuľba, Terezka Bernovská, Adam Zetocha, Adam Radwan a Patrik Cuľba  dali dokopy štafetový tím a získali krásne 3. miesto v štafetovom behu na 10 km. Tí, ktorí sme tam tiež boli môžeme potvrdiť, že atmosféra na týchto pretekoch bola výnimočná a boli sme nesmierne radi koľkých z našich žiakov sme tam videli behať. Víťaznému tímu  samozrejme srdečne gratulujeme!!!

Vám všetkým, ktorí ste sa rozhodli urobiť niečo pre vaše zdravie patrí palec hore a veríme, že tento aktívny oddych vám priniesol veľa energie do nasledujúcich školských dní!!!

Vedenie školy

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA