Ples Gymnázia J.B.Magina 2024

Ples Gymnázia J.B.Magina 2024

Minulý víkend Rodičovské združenie pri Gymnáziu J.B.Magina vo Vrbovom organizovalo už 18. ročník plesu. Tento ročník sa niesol v rytmoch 80 - tych rokov, konkrétne Karola Duchoňa, ktorý ako vieme z jeho životopisu si život užíval naplno. To bolo aj zámerom nášho plesu, zabudnúť aspoň jeden večer na každodenné starosti, upevniť vzájomné vzťahy a jednoducho zabaviť sa ako za "starých mládežnickych čias".

Program plesu bol naozaj nabitý, hudobný program zabezpečovali 2 hudobné zoskupenia DJ a cimbálová skupina z Brna. Samozrejme tento ročník neostal ani bez tanečnej súťaže o kráľa a kráľovnú. Naši víťazi to nemali vôbec jednoduché nakoľko každý ročník je plný skvelých tanečníkov. Taktiež nechýbala ani bohatá tombola, ktorú tvorilo množstvo hodnotných cien vďaka našim rodičom, majiteľom obchodíkov z Vrbového, mestu Vrbové a mnohým firmám z Piešťan. Veľké poďakovanie patrí  firme ROBO, SEMIKRON-DANFOSS, DOKBOZ a spoločnosti RESPECT za ich podporu. 

Na záver chceme poďakovať všetkým tým, ktorí akýmkoľvek spôsobom podali pomocnú ruku pri organizovaní tejto vydarenej spoločenskej udalosti!

Rada rodičov a vedenie školy

A aké boli reakcie účastníkov plesu, tu je len niekoľko z nich:

"Chcem sa Vám s manželom poďakovať za prekrásny ples, ešte teraz v nás doznievajú emócie, spomienky a zážitky, ktoré sme si odniesli."

"Ples bol skutočne na úrovni, krásne vyzdobené stoly, vynikajúce jedlo, zákusky a slané na stoloch bolo ozaj excelentné a v neposlednom rade atmosféru dotvárala fantastická hudba. Neviem, kde ste zohnali takého dobrého DJ, ale hral naozaj skvelo."

"Program bol úžasný, všetci sa fantasticky bavili, profesionálna fotografka nám urobila krásne fotky. Nikdy by som neverila, že v takej malej škole je možné urobiť, tak prekrásny ples. Nie nadarmo máte slogan: „Malá škola, veľké veci."

 "Ešte raz všetkým organizátorom zo srdca patrí veľké ĎAKUJEM" rod. Černáčková

" Ples sa nám veľmi páčil. Naozaj patrí veľká vďaka všetkým, ktorí sa podieľali na organizácií." rod. Doktorová

Informácia pre účastníkov plesu: v prípade, že máte záujem o fotky z plesu vyhotovené našou profesionálnou fotografkou, prosím nahláste svoj záujem mailom na:  Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!

Facebook

Youtube kanál

 

INSTAGRAM

VIRTUÁLNA PREHLIADKA